Foto presentatie

StriderMediaMagic maakt van al uw foto’s een prachtige DVD.

StriderMediaMagic kan voor u een prachtige DVD maken die u net zoals een gewone DVD op de televisie kunt afspelen.

Elke foto wordt vier seconden getoond en gaat geleidelijk over in de volgende foto. De DVD wordt geleverd inclusief een kleurenhoes met een van de foto’s.

U kunt zelf bepalen welke achtergrondmuziek u wilt hebben! Gewoon een CD meeleveren en aangeven welke tracks u wilt hebben en wij zetten die er dan achter. Goede achtergrondmuziek geeft net dat persoonlijke tintje aan uw DVD.  Ook is het mogelijk dat wij voor u passende instrumentale achtergrond verzorgen.

U kunt ook bepalen welke titels u wilt hebben bij het begin en het eind van de DVD. Deze kunt u in blokletters geschreven of geprint bij ons aanleveren.

Als wij klaar zijn met ons werk heeft u een DVD met al uw favoriete foto’s die u dan rustig op uw televisie of computer kunt bekijken.

Proef DVD

U kunt bij ons GRATIS een proef DVD laten maken. Zonder verplichtingen achteraf.
Stuur ons een aantal van uw favoriete foto’s (maximaal 10), vermeld de gewenste start- en eindtitel en uw naam, adres en telefoonummer en wij zorgen dat de DVD binnen een week bij u op de mat ligt.

StriderMediaMagic maakt van al uw
favoriete foto’s een unieke DVD.

Prijs

Aantal foto’s
Prijs
tot 50
€ 24,50
van 51 tot 100
€ 39,50
van 101 tot 150
€ 49,50
van 151 tot 200
€ 59,50
van 201 tot 300
€ 69,50
van 301 tot 500
€ 79,50

Voorbeeld:
U levert bij ons 165 digitale foto’s aan. Wij voegen een titel voor- en achteraan toe, plaatsen overgangen (bijv. fade-in en fade-out) tussen de foto’s en voegen een achtergrondmuziek toe. Resltaat brandne we op een DVD en sturen u deze toe. Prijs is dan € 59,50 incl. BTW en verzendkosten

De prijzen zijn van toepassing op digitale bestanden (bijv foto’s in Jpeg format).
Als de dia’s, foto’s of fotonegatieven nog niet zijn omgezet naar een digitaal bestand (digitaliseren) kunnen we dat ook voor u doen.
Lees hier verder over het omzetten van dia’s, foto’s en fotonegatieven.

Bel 0172 496 274 als u speciale wensen hebt.

Maak een mooie selectie van uw favoriete digitale foto’s en laat hiervan een mooie DVD maken.
Bel 0172 493 590 voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Zo werkt het

U levert de digitale foto’s bij ons aan en wij maken er een professionele DVD van. Hte formaat foto’s (megapixels) is niet belangrijk. U mag aanleveren wat u wilt. Als de DVD vol is maken we een volgende aan. Zonder meerkosten voor u.

Graag krijgen we van u op papier de tekst die we moeten gebruiken voor de starttitel en eindtitel.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw digitale foto’s bij ons aan te leveren.

    1. de foto’s als bijlage via de mail sturen naar . ‘; document.write( ‘<a ‘=”” +=”” path=”” ‘\”=”” prefix=”” addy60920=”” suffix=”” attribs=””>’ ); document.write( addy_text60920 ); document.write( ‘<\/a>’ ); //–> Let op: deze mogelijkheid is al geschikt voor keine aantallen foto’s. Bij grote aantallen kan de verzendtijd erg hoog zijn.

<a ‘=”” +=”” path=”” ‘\”=”” prefix=”” addy60920=”” suffix=”” attribs=””>

  1. <a ‘=”” +=”” path=”” ‘\”=”” prefix=”” addy60920=”” suffix=”” attribs=””>de foto’s op een externe USB of Firewire drager zetten (dit kan zijn een harde schijf, USB stick, flash card, enz.) en deze naar ons opsturen. Hier vind u ons adres.
  2. de foto’s op CD of DVD zetten en deze naar ons opsturen. Hier vind u ons adres.

Bij ons langs brengen mag natuurlijk ook altijd.
Hier vind u ons adres.