Hi8 cameraband omzetten

Hi8 cameraband converteren en omzetten.

U hebt in de loop van de tijd met uw videocamera aardig wat Hi-8 bandjes vol “geschoten”. Het overzetten is er tot nu toe nog niet van gekomen.
Jammer van al die mooie opnamen en herinneringen!

Bij StriderMediaMagic zetten we al uw Hi 8 tapes over naar DVD of AVI-formaat. Met de DVD kunt u al uw oude opnamen direct weergeven via de DVD speler en computer met DVD-speler. Er is geen noodzaak meer om uw oude HI8 videocamera te bewaren.

Laat u de Hi8 camerabanden overzetten naar AVI-formaat dan kunt u die bestanden, met behulp van videobewerkingssoftware als bijvoorbeeld Pinnacle of Magix, gaan bewerken om er zelf een mooie DVD van te maken.

U wilt zowel een DVD als AVI? Geen probleem bij StriderMediaMagic.

StriderMediaMagic zet op een goede, professionele en bovenal goedkope manier al uw video opnamen over naar het formaat dat u wilt hebben! Zo kunt weer genieten van uw dierbare herinneringen aan vakanties, geboortes, verjaardagen, feesten, enz. En als u dan toch de films laten overzetten op DVD kunt u makkelijk direct een extra kopie van de DVD laten maken. Kunt u eindelijk de familie een eigen exemplaar geven.

 

Strider Media Magic zet al uw
Hi8 cameraband en tape
over op ieder gewenst formaat of drager.


Bel 0172 493 590 voor een gratis prijsopgave!

 

Wat kost het?

Omzetten

De prijs voor het 1-op-1 omzetten (dus overzetten zonder uitvoeren van bewerkingen of montage) van een

Hi8 camera cassette is € 20,00

DVD of  bestand

Het DVD tijdperk is eigenlijk voorbij. Alleen als u echt een DVD wilt hebben van de overgezette video moet u dat doen. Maar we adviseren u om de digitale videobestanden op de computer te bewaren in een formaat waarmee u of wij later altijd nog een DVD kunnen maken. Het voordeel van de DVD is en blijft natuurlijk wel dat u de DVD in de DVD-speler stopt en direct de beelden op televisie bekijkt.

Maar een DVD is een heel gevoelig medium en niet echt geschikt voor archiveren van beeldmateriaal.
Denk aan krassen, vet en stof. Maar ook de leeftijd gaat een rol spelen.
het zou zomaar kunnen dat uw DVD het over 10 jaar niet meer doet!

Als u de overgezette inhoud wel wilt bewerken adviseren wij u de banden om te zetten naar het AVI-formaat. Alle videobewerkingsprogramma’s kunnen dit formaat aan en het biedt de hoogste kwaliteit. Met programma’s als bijvoorbeeld Pinnacle Studio en Magix Video kunt u dan zelf aan de slag gaan om er een mooie DVD van te maken.

Wilt u de overgezette banden in een ander formaat hebben?
Geen probleem. Laat het ons gewoon weten en we leveren u wat u graag wilt hebben.
Tape reparatie

Als een tape gebroken is kunnen we dit weer herstellen.
Tape reparatie is echter alleen mogelijk in combinatie met een overzetopdracht (zie omzetten)
+ meerprijs van € 20,00 per tape

Harde schijf

Voor het opslaan van andere bestandsformaten is een externe harde schijf nodig.
Deze harde schijf is niet in de prijs opgenomen en kunt u aanleveren of via ons tegen dagprijs aanschaffen.
+ meerprijs is dagprijs

Alle prijzen zijn incl. BTW

Hoe en waar materiaal aanleveren?

Op onze speciale aanleveringspagina leest u meer over de wijze en kosten van aanleveren en verzenden van videomateriaal.
lees verder ……

U wilt maatwerk?

U hebt Hi8 band(en) van een wereldreis of van de familie. Alles bij elkaar enige uren film. En u wilt deze laten overzetten naar DVD. Maar u wilt een mooi resultaat hebben. Niet zomaar 1-op-1 overzetten. Maar alleen de hoogtepunten en de mooie scenes. Vloeiende overgangen tussen de scenes en toevoeging van titels en muziek. Wij verzorgen dat graag voor u. Op onze speciale video montage pagina leest u er meer over.
Lees verder …..