VHSc cameratapes overzetten

VHSC cameratapes overzetten.

Wat zijn VHSC cameratapes?

VHSC is een compacte versie van het VHS videosysteem. De band en het opnamesysteem zijn identiek aan VHS, maar de cassettebehuizing is kleiner.

Hierdoor hebben de banden een kortere speelduur van meestal 30 minuten. Dit type banden is voornamelijk bedoeld voor gebruik in camcorders maar kunnen door middel van een VHS adapter in gewone VHS-recorders afgespeeld worden

VHSC cassette

VHS adapter

Wij brengen uw herinneringen weer tot leven.

Strider Media Magic kan op een goede, professionele en bovenal goedkope manier uw VHSC camerabanden op DVD zetten! Al vanaf € 12,50 per tape/ band zonder bijkomende kosten.
Als uw videobeelden eenmaal overgezet zijn kunt u al uw oude opnamen bekijken op uw huiskamer DVD speler, media-player en computer met DVD-speler.

Wat doen wij?

Wanneer u uw VHSC tapes bij ons brengt of opstuurt zetten wij deze voor u over naar het formaat dat u wilt hebben. Als het overzetten klaar is sturen we deze naar u terug. We houden de gemaakte opnamen tot zeker 30 dagen vast. Mocht er iets met de verzending fout gaan dan kunnen we snel een nieuwe DVD maken.

Met onze services is het delen van uw dierbare herinneringen aan vakanties, geboortes, verjaardagen, feesten, enz. met anderen nu makkelijker dan ooit. Want als u dan toch de films hebt laten overzetten kunt u makkelijk direct een extra kopie van de DVD laten maken en iedereen die dat wil een eigen exemplaar geven.

DVD of  bestand

Het DVD tijdperk is eigenlijk voorbij. Alleen als u echt een DVD wilt hebben van de overgezette video moet u dat doen. Maar we adviseren u om de digitale videobestanden op de computer te bewaren in een formaat waarmee u of wij later altijd nog een DVD kunnen maken. Het voordeel van de DVD is en blijft natuurlijk wel dat u de DVD in de DVD-speler stopt en direct de beelden op televisie bekijkt.

Maar een DVD is een heel gevoelig medium en niet echt geschikt voor archiveren van beeldmateriaal.
Denk aan krassen, vet en stof. Maar ook de leeftijd gaat een rol spelen.
het zou zomaar kunnen dat uw DVD het over 10 jaar niet meer doet!

Als u de overgezette inhoud wel wilt bewerken adviseren wij u de banden om te zetten naar het AVI-formaat. Alle videobewerkingsprogramma’s kunnen dit formaat aan en het biedt de hoogste kwaliteit. Met programma’s als bijvoorbeeld Pinnacle Studio en Magix Video kunt u dan zelf aan de slag gaan om er een mooie DVD van te maken.

Wilt u de overgezette banden in een ander formaat hebben?
Geen probleem. Laat het ons gewoon weten en we leveren u wat u graag wilt hebben.

Wat kost het?

Omzetten

De prijs voor het 1-op-1 omzetten (dus overzetten zonder uitvoeren van bewerkingen of montage) van een

VHS-c cameracassette is € 20,00

Naar DVD

Standaard wordt iedere aangeleverde band op een aparte DVD gezet.

Extra kopie DVD kost + € 7,50 per DVD

Prijzen zijn incl. de DVD(s) en DVD-box.

Tape reparatie

Als een tape gebroken is kunnen we dit weer herstellen.
Tape reparatie is echter alleen mogelijk in combinatie met een overzetopdracht (zie omzetten)
+ meerprijs van € 10,00 per tape

Harde schijf

Voor het opslaan van andere bestandsformaten is een externe harde schijf nodig.
Deze harde schijf is niet in de prijs opgenomen en kunt u aanleveren of via ons tegen dagprijs aanschaffen.
+ meerprijs is dagprijs

Alle prijzen zijn incl. BTW

Strider Media Magic zet al uw VHSC cameratapes
op ieder gewenst formaat over.

Bel 0172 493 590 voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave

Hoe en waar materiaal aanleveren?

Op onze speciale aanleveringspagina leest u meer over de wijze en kosten van aanleveren en verzenden van videomateriaal.
lees verder ……

U wilt maatwerk?

U hebt VHS-c videoband(en) van een wereldreis of van de familie. Alles bij elkaar enige uren film. En u wilt deze laten overzetten naar DVD. Maar u wilt een mooi resultaat hebben. Niet zomaar 1-op-1 overzetten. Maar alleen de hoogtepunten en de mooie scenes. Vloeiende overgangen tussen de scenes en toevoeging van titels en muziek. Wij verzorgen dat graag voor u. Op onze speciale video montage pagina leest u er meer over.

Lees verder …..