Video2000 videoband overzetten

V2000 Video2000 en VCC videobanden converteren en omzetten.

Wat zijn V2000 videobanden?

Video 2000, V2000 en VCC is een standaard voor videorecorders. Video2000 werd ontwikkeld door Philips enGrundig maar heeft een bedroevend kort leven gehad. De eerste Video 2000-recorder werd in 1979 verkocht, en de laatste recorders werden geproduceerd in 1988.

De grootste concurrenten van VCC waren toen VHS en Betamax. Alleen VHS heeft deze slag gewonnen. Ook Betamax van Sony moest de strijd om de standaard opgeven.

De Video 2000 band of cassette is (V2000 tapes) groter dan de VHS-cassette. Uniek van video2000 was de mogelijkheid om maar liefst 4 uur op elke zijde van de omkeerbare cassette op te nemen. Totaal kon er dus wel 8 uur film worden opgenomen. Daarnaast had V2000 een geavanceerd afspeelsysteem (dynamic track following – DTF). Een opname kon gepauzeerd of versneld afgespeeld worden zonder dat er stoorstrepen worden getoond.

Wij brengen uw herinneringen weer tot leven.

Strider Media Magic kan op een goede, professionele en bovenal goedkope manier uw V2000 videobanden weer tot leven brengen! Als uw V2000 videobeelden eenmaal overgezet zijn kunt u al uw oude opnamen bekijken op uw huiskamer DVD speler, media-player en computer met DVD-speler. Ook kunt u er voor kiezen om de opnames te laten overzetten naar bijvoorbeeld een AVI bestand. De gedigitaliseerde beelden zijn dan eenvoudig op de computer te bewerken.

Wat doen wij?

Wanneer u uw Video2000 videoband(en) bij ons brengt of opstuurt zetten wij deze voor u over naar het formaat dat u wilt hebben. Als het overzetten klaar is maken we met u een afspraak voor het ophalen, terugbrengen of terugsturen. We houden de gemaakte opnamen tot zeker 30 dagen vast. Mocht er iets met de verzending fout gaan dan beschikken we altijd nog over de omgezette films en kunnen we bijvoorbeeld snel een nieuwe DVD maken.

Met onze services is het delen van uw dierbare herinneringen aan vakanties, geboortes, verjaardagen, feesten, enzovoort met anderen nu makkelijker dan ooit.

Strider Media Magic zet al uw V2000 ,

Video 2000 , VCC videobanden

over naar ieder gewenst formaat.

Bel 0172 496 274

voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave

DVD of AVI?

Het DVD tijdperk is eigenlijk voorbij. Alleen als u echt een DVD wilt hebben van de overgezette video moet u dat doen. Maar we adviseren u om de digitale videobestanden op de computer te bewaren in een formaar waarmee u of wij later altijd nog een DVD kunnen maken. Het voordeel van de DVD is en blijft natuurlijk wel dat u de DVD in de DVD-speler stopt en direct de beelden op televisie bekijkt.
Maar een DVD is een heel gevoelig medium en niet echt geschikt voor archiveren van beeldmateriaal.
Denk aan krassen, vet en stof. Maar ook de leeftijd gaat een rol spelen.
het zou zomaar kunnen dat uw DVD het over 10 jaar niet meer doet!

Als u de overgezette inhoud wel wilt bewerken adviseren wij u de banden om te zetten naar het AVI-formaat. Allevideobewerkingsprogramma’s kunnen dit formaat aan en het biedt de hoogste kwaliteit. Met programma’s als bijvoorbeeld Pinnacle Studio en Magix Video kunt u dan zelf aan de slag gaan om er een mooie DVD van te maken.

Wilt u de overgezette banden in een ander formaat hebben?
Geen probleem. Laat het ons gewoon weten en we leveren u wat u graag wilt hebben.

Wat kost het?

Omzetten
De prijs voor het 1-op-1 omzetten (dus overzetten zonder uitvoeren van bewerkingen of montage) van een V2000 videoband is:

– € 35,00 voor de eerste 120 minuten (2 uur video)

– € 12,50 voor elk extra uur video (of deel ervan)

Naar DVD
Standaard wordt iedere aangeleverde band op een aparte DVD gezet.
Het is echter mogelijk meerdere V2000 tapes op zo min mogelijk DVD’s te zetten.
Maximaal kan er op 1 DVD namelijk circa 2 uur video gezet worden.
+ meerprijs van € 3,00 schakelkosten per V2000 band

Extra kopie DVD
+ € 7,50 per DVD

Prijzen zijn incl. de DVD(s) en DVD-box.

Tape reparatie

Als een tape gebroken is kunnen we dit weer herstellen.
Tape reparatie is echter alleen mogelijk in combinatie met een overzetopdracht (zie omzetten)
+ meerprijs van € 20,00 per tape

Harde schijf
Voor het opslaan van andere bestandsformaten is een externe harde schijf nodig.
Deze harde schijf is niet in de prijs opgenomen en kunt u aanleveren of via ons tegen dagprijs aanschaffen.
+ meerprijs is dagprijs

Alle prijzen zijn incl. BTW

Hoe en waar materiaal aanleveren?

Op onze speciale aanleveringspagina leest u meer over de wijze en kosten van aanleveren en verzenden van videomateriaal.
lees verder ……

U wilt maatwerk?

U hebt V2000 videoband(en) van een wereldreis of van de familie. Alles bij elkaar enige uren film. En u wilt deze laten overzetten naar DVD. Maar u wilt een mooi resultaat hebben. Niet zomaar 1-op-1 overzetten. Maar alleen de hoogtepunten en de mooie scenes. Vloeiende overgangen tussen de scenes en toevoeging van titels en muziek. Wij verzorgen dat graag voor u. Op onze speciale video montage pagina leest u er meer over.
Lees verder …..